Uvjeti kupnje

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Stolnik.hr internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je STOLNIK Proizvodni i trgovački obrt (u daljnjem tekstu: Prodavatelj), a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je Prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

 

Kupac se obvezuje prije kupnje pažljivo pročitati Uvjete kupnje. Prihvaćanjem Uvjeta kupnje, kupac je suglasan sa navedenim uvjetima, te izjavljuje da robu kupuje iskljućivo za osobno korištenje,a ne za preprodaju, umnožavanje ili kopiranje dizajna u komercijalne svrhe. Kupac je također suglasan da Prodavatelj može koristiti njegove osobne podatke u svrhu ispunjenja naplate i dostave kupljenog proizvoda.

 

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s ukljućenim PDV­om. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere, te potvrdi način plaćanja. Ukoliko izabrani proizvod više nema na zalihi, Prodavatelj nije dužan isti isporučiti, ali se obvezuje o tome izvijestiti kupca.

 

 

CIJENA I PLAĆANJE

 

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: American Express®, MasterCard®, Maestro®, Visa, Diners i Discover.

Naplaćena cijena proizvoda biti će ona koja je istaknuta uz proizvod u web dućanu, te na izdanom računu.

 

ISPORUKA

 

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnici tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti Prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Troškovi dostave nisu uračunati u cijenu proizvoda.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

 

 

REKLAMACIJE

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.stolnik.hr. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

 

U slučaju povrata robe radi reklamacije, proizvod mora Prodavatelju biti vraćen u orginalnom pakiranju, neoštećen, nekorišten, te sa svim etiketama pričvršćenim na proizvodu.

 

OPĆENITO

Prodavatelj zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje stolnik.hr stranica.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Usluge koje Vam pruža stolnik.hr Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Prodavatelj nije odgovoran za troškove telefona, internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći korištenjem komunikacijskih i drugih uređaja.

Iako Vam Prodavatelj nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, STOLNIK Proizvodni i trgovački obrt ne može garantirati da će usluge na stolnik.hr odgovarati Vašim potrebama. Prodavatelj također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je javite na e­mail modastolnik@gmail.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.